Industriële automatisering

Industriële automatisering

Industriële automatisering / Kraanbesturingstechniek

 

arrow 30Aansturing diverse proces electronica in verwerkings- en verpakkingindustrie


arrow 30Kraanbesturingen


arrow 30Agrarische sector


arrow 30Industriële- en visserij-installaties


arrow 30Paneel- en kastenbouw

Door de grote vraag naar automatisering in de wereld, zijn de ontwikkelingen snel gegaan. Om deze ontwikkelingen bij te kunnen houden, moeten industriële processen continu verbeterd worden.   EK Electronics is dan ook dagelijks bezig met het ontwikkelen en verbeteren van industriële installaties. Om dit te realiseren maakt EK Electronics gebruik van de nieuwste PLC-besturingssystemen. Met deze besturingssystemen kunnen we zeer uiteenlopende installaties aansturen.   U kunt hierbij denken aan pompinstallaties, transportbanden en koelinstallaties.   Om installaties veilig en volgens de huidige normen te laten functioneren, bieden wij keuringen aan voor nieuwe en bestaande systemen.   Uiteraard is bij EK Electronics alles mogelijk, of het nu gaat om een aanpassing aan de huidige installatie of een volledig nieuwe installatie.
Voor onze klant Indaver een nieuwe besturingskast AW07 geleverd en geïnstalleerd. Besturingskast is voor een z.g.n. ontwateringstafel , deze zorgt ervoor om het “slib” tot een bepaald percentage in te dikken.
De kasten en materialen zijn binnen, het begin van een nieuwe besturingskast voor onze opdrachtgever Indaver Kast voor decanter DC07
EK Electronics is bezig met het vervaardigen van een besturingskast voor een nieuw te bouwen decanter, het scheiden van water en slib d.m.v centrifugaal krachten. Voor dezelfde klant wordt ook een besturingskast geleverd voor een z.g.n. ontwateringstafel.
In opdracht van Scelta Products heeft EK Electronics de gehele E-installatie geleverd en aangelegd voor de nieuwe fabriek met kantoor ruimten te Kruiningen, gebouwd door aannemersbedrijf Fraanje. Hierbij heeft EK Electronics de volgende installaties verzorgd : Licht-kracht installatie Toegangscontrole Brandmeld installatie Camera