Utiliteit Duurzaam

arrow 30Totale E-installaties volgens de geldende normen

 

arrow 30Op- en overslagloodsen

 

arrow 30Haveninrichtingen

 

arrow 30Duurzame energie

  Utiliteit neemt binnen EK Electronics een steeds grotere positie in.   Diverse bedrijven weten ons te vinden als het gaat om de verzorging van de elektrotechniek in de zakelijke sector. In opdracht van onder andere woningcorporaties leggen en onderhouden we elektronische installaties in woon-zorgcomplexen en verzorgingstehuizen.   Utiliteit is bij ons een ruim begrip, zo leggen wij ook domotica, beveiligingsinstallaties, camera, data- en telefonienetwerken. Ook voor NEN3140 Bedrijfs-keuringen kunt bij ons terecht, dit doen wij in combinatie met  een, door de verzekering goedgekeurd onafhankelijk keuringsbureau. Elektrisch gereedschap dat NEN3140 gekeurd moet worden kunnen wij zowel op locatie als in onze werkplaats verzorgen. Ook voor het keuren van de nood/ vlucht-verlichting bent u bij ons op het juiste adres     Nieuwbouw, aanbouw of verbouw: in overleg zijn er vele mogelijkheden.
In opdracht van de gemeente Reimerswaal geheel nieuwe E-installatie geleverd voor de beide jachthavens te Yerseke.
Complete E-installaties voor alle soorten loodsen
In opdracht van Verwijs Kreeftenpark heeft EK Electronics de gehele licht en kracht installatie geleverd en aangelegd voor de nieuwbouw/ uitbreiding van het huidige pand aan de havendijk te Yerseke. Ook de voedingen voor besturingskasten t.b.v. de kreeftenbassins is door ons aangelegd.
In opdracht van de gemeente Reimerswaal heeft EK Electronics de verlichting van beide sanitair gebouwen en havenkantoor in de jachthaven van Yerseke vernieuwd naar : groene “ LED” verlichting