Industriële installaties

Industriële installaties

Karwei bij garage de Kramer, uitbreiding werkplaats te Yerseke opgeleverd. Hierbij heeft EK Electronics de gehele licht/kracht installatie geinstalleerd. Alle verlichting is uiteraard uitgevoerd in LED.
Ook voor Reclameverlichting kunt u bij EK Electronics terecht , in samenwerking met In & Out reclame hebben wij de gevelreclame verzorgd voor restaurant de Schelde.
In opdracht van de Gemeente Veere is EK Electronics bezig om alle marktkasten te vervangen.
In opdracht van bouwbedrijf Fraanje gaat EK Electronics de gehele E- installatie verzorgen voor de verbouwing van Meromar te Yerseke. Licht-kracht installatie Camera installatie Toegangscontrole 4 oktober: Werkzaamheden nieuwbouw Meromar verlopen voorspoedig. Aarding aangelegd , ringleiding rondom met stek-einden op het frame. Gemeten en getest en bijbehorend veiligheidscertificaat

Afbeelding galerij

EK Electronics heeft in mei 2020 een camera-systeem met 9 camera’s en toegangscontrole-systeem opgeleverd op een camping. De beelden van de camera’s worden door de NVR-recorder opgenomen en de beelden worden weergegeven in de toegangscontrole omgeving. Vier slagbomen en drie deuren van het camping terrein is met een mobiele telefoon overal te regelen met bijbehorende beeldweergave.